Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Gislaveds förskoleområde 2 hittar du i Gisleområdet där bl.a. Gislaveds gymnasium, Gisle sporthall och Glas huset finns. Våra förskolor heter Parkgårdens förskola som består av sex avdelningar. Rönnens förskola med två avdelningar samt Gisle förskola med två avdelningar. VÅR VISION Vill vi bemöta barn, föräldrar och personal, på ett respektfullt sätt med förståelse för alla människors olikheter. Vi vill att vår verksamhet ska präglas av omsorg om individens välbefinnande, trygghet, utveckling och lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation. Tillsammans med kollegor utvecklar ni lärmiljöer som inspirerar och lockar till nyfikenhet, utforskande och lek! Att ge barnen stort utrymme att påverka sin dag och sitt lärande i undervisningen är en viktig del av ert arbete. Där fångar ni upp frågor, tankar och idéer som leder till korta eller långvariga projekt. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och du bemöter alla med omtanke, glädje, vänlighet och respekt. På förskolorna samarbetar vi mycket mellan avdelningarna för att ta tillvara på varandras kompetenser på bästa sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är idérik och har lätt för att samarbeta samtidigt som du, när det krävs, är självgående och kan fatta beslut på egen hand, ta initiativ och kommer med förslag till förbättringar. Är flexibilitet och har ett positivt förhållningssätt. Är van vid att använda IKT och jobbat med pedagogisk dokumentation som ett verktyg för lärande och utveckling. Ditt intresse och engagemang för barnen och verksamheten är det som driver dig i ditt yrke. Du har god kännedom om gällande styrdokument.
Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.
Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

Villkor

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller studerar till förskollärare. Uppvisande av polisregisterutdrag krävs innan tillträde av tjänsten. Intervjuer kommer att göras löpande under rekryteringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-05
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/296
Kontakt
  • Namn på kontaktperson, Telefonnummer till kontaktperson
  • Per Bernhardsson, 0371-81567
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2019-05-14
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Tillbaka till lediga jobb