Gisle skolrestaurang, Gislaveds gymnasium

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Gisle skolrestaurang tillagar och serverar två varmrätter och ett vegetariskt alternativ till ca 1400 gymnasie- och högstadieelever. Vi driver även gymnasieskolans cafeteria. Vi tillverka nästan allt uteslutande från grunden och behöver därför en person som har god kunskap i köket. Vi är enheten ett team på 10 personer.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som dig som kock består av praktiskt arbete i kök. Vi som team ansvarar för den totala verksamheten som även innefattar diskning, städ och service. Vi förutsätter att du har god kunskap i tillagning av smakrik näringsriktig mat. Vi följer de riktlinjer och den policy som Gislaved kommun har satt upp för kommunala kök. "Mat och måltidspolicy".

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och vill vara med och utveckla måltiderna i skolrestaurangen. Då kraven på god och näringsriktig mat i skolan är tydliga utifrån vad som beskrivs i kommunens Mat och måltidspolicy skall dina kunskaper vara förenliga med det och genomsyra hela måltidshanteringen. Du ska sträva efter att leverera högsta kvalitet och vi förutsätter därför att du drivs av ett genuint intresse för mat och smaker men även har ett öga för de små detaljerna. Du ska ha goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ och organisationsförmåga.
Du har kockutbildning, genomgått Restaurang och Livsmedelsprogrammet eller har en gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Detta är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och social förmåga.

Villkor

Vikariat:
Tillträde 2018-08-20
Tidsbegränsad till 2019-06-12
Anställningsform: Uppehållsanställning

Sista ansökningsdag 2018-06-08Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-08-20
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/318
Kontakt
  • Andreas Palmquist, 0371-829 40
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-06-18

Tillbaka till lediga jobb