Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Sörgårdens förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Gisle förskola består av två avdelningar. I Sörgårdens förskoleområde ingår även Sörgårdens förskola med fem avdelningar samt Parkgårdens förskola med sex avdelningar.

Arbetsuppgifter

Du har som förskollärare tillsammans med de övriga i arbetslaget, fokus på hur undervisning, förhållningssätt och miljö på bästa sätt kan utmana barnen till att utforska och söka kunskap. Tillsammans utvecklar ni också verksamheten utifrån de styrdokument som finns och arbetar aktivt mot diskriminering. Genom att vara nyfikna på barnens intressen, tillvägagångssätt och lärprocesser fångar ni upp frågor, tankar och idéer som leder till korta eller långvariga projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är idérik och har lätt för att samarbeta samtidigt som du, när det krävs, är självgående och kan fatta beslut på egen hand, ta initiativ och kommer med förslag till förbättringar. Är flexibilitet och har ett positivt förhållningssätt. Ditt intresse och engagemang för barnen och verksamheten är det som driver dig i ditt yrke.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/556
Kontakt
  • Per Bernhardsson, 0371-815 67
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2017-11-09
Sista ansökningsdag 2017-11-30

Tilbake til ledige stillinger