Socialförvaltningen, Vård och omsorg, ÄÖ Blomstervägen

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Blomstervägen är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom med 56 lägenheter för permanent boende samt 9 korttidsplatser. Vi erbjuder även dagverksamhet för personer med demenssjukdom.

Vi arbetar personcentrerat där individens behov och önskemål står i centrum. Det råder en ömsesidig dialog mellan hyresgäst, närstående och personal. Vi bemöter varandra med respekt och tillit. Blomstervägens demenscentrum är en lärande organisation där vi förmedlar yrkesstolthet och omsätter kompetensen i våra handlingar.

Arbetsuppgifter

Ge god omvårdnad och omsorg och se till att hyresgästerna upplever meningsfullhet i sin vardag. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där individens behov står i fokus. Du arbetar på Blomstervägens demenscentrum men en viss del av tjänsten är placerad som resurs på ett begränsat antal andra arbetsplatser inom Gislaveds kommun.

Tjänsten omfattar nattjänstgöring, men även arbete dagtid kan förekomma.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med minst godkänt eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdigt. Önskvärt med högskoleutbildning i psykogeriatrik,10 hp. Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och arbeta efter uppsatta mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort.

Erfarenhet krävs. 

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/449
Kontakt
  • Jenny Johansson, 0371-48 51 26
  • Annmarie Hjelm, 0371-813 08
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2017-09-19
Sista ansökningsdag 2017-10-08

Tilbake til ledige stillinger