Socialförvaltningen, Vård och omsorg, Rehabenheten

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Rehabenheten i kommunen består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, fysioterapeutassistent och hjälpmedels-/servicetekniker. Vi arbetar med rehabiliterande insatser för personer bosatta i kommunens särskilda boenden och till personer i eget boende som har behov av rehabiliterande insatser i hemmet. Vi ger stöd och handledning till personal, vårdtagare och anhöriga.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och vidareutveckla rehabiliteringsenheten nu när en fysioterapeut har tackat ja till en annan tjänst.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete inom kommunens rehabenhet. På enheten arbetar idag fysioterapeuter, arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker och rehabassistent. Vi arbetar individuellt och i team med insatser i hemsjukvård och i kommunens särskilda boenden.

Arbetet innebär att du kommer att träffa människor som har olika rehabiliteringsbehov. Utifrån fysioterapeutens kompetensområde ansvarar du för funktionsbedömning och rehabilitering av den enskilde patienten. Du ska även ha i åtanke dennes hemmiljö och fortsatta rehabiliteringsbehov. Du initierar behandling, träning och hjälpmedelsutprovning som utvecklar, rehabiliterar och bibehåller funktionsförmågan.

Arbetet innebär också att ge handledning och stöd till enskild patient, närstående och personal i ett rehabiliterande förhållningssätt för att upprätthålla hälsa. Det är ett självständigt arbete där du själv lägger upp din tid, planerar och genomför insatser.

Kvalifikationer 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, ansvarsfull, flexibel och har lätt för att samarbeta. Legitimerad fysioterapeut. Gärna med erfarenhet. God förmåga att arbeta såväl självständigt som i team samt kunna sätta in ditt arbete i ett större sammanhang.

Som person är du stabil och flexibel samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du är lyhörd och empatisk samt har lätt för att samverka. Att sätta behov och intresse hos de vi är till för i centrum och ta ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten ser vi som en självklar del i ditt arbete. Samverka över gränser, ta tillvara varandras kompetenser samt respektera varandras åsikter, roller och funktioner.

Villkor

Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde snarast. Körkort erfordras.


Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/208
Kontakt
  • Carmen Damian, Områdeschef , 0371-813 31
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2017-05-03
Sista ansökningsdag 2017-10-15

Tilbake til ledige stillinger