Socialförvaltningen, Vård och omsorg, SSK Organisation

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Tjänsterna är förnärvarande placerade på Solbacka i Reftele, Blomstervägens demensboende, Omsorg/LSS och hemsjukvården i Gislaved. Det finns även möjlighet att arbeta natt med arbetstidsförkortning och nattillägg.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inklusive PAS-ansvar, teamträffar, bedömningar och dokumentation av Hälso- och sjukvårdsåtgärder. Du kommer att handleda personal samt vara en viktig del i samarbetet med vårdtagare, anhöriga, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare, områdeschefer och externa kontakter såsom landsting och privata vårdgivare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att göra skillnad. Du har engagerade kollegor omkring dig som tillsammans med dig skapar en trevlig arbetsplats. Vi är måna om att ha en positiv anda på arbetsplatsen och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, möjlighet till utveckling och utbildningar.

Jourtid ansvar man för kommunens samlade behov av hälso- och sjukvårdsinsatser både på SÄBO och inom ordinärt boende.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska, gärna med distriktssköterskekompetens eller annan utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren prövas likvärdig.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med äldre människor inom särskilt boende alt. i ordinärt boende.

Du kan hantera stressiga situationer, prioritera samt ta egna initiativ i ditt dagliga arbete och du har ett stort engagemang och är vänlig i ditt bemötande.

Villkor

Några års erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved, Reftele
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/136
Kontakt
  • Lena Andersson, Områdeschef, 0371-815 35
  • Elisabet Nyman, Områdeschef, 0371-815 53
  • Elisabeth Johansson, Administrativ assistent, 0371-815 34
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2017-09-06
Sista ansökningsdag 2017-11-03

Tilbake til ledige stillinger