Socialförvaltningen, Funktionshinder och stöd, P. ass.

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som personlig assistent.

Kväll och helgtjänstgöring ingår då verksamheten bedrivs vardagskvällar samt hela dygnen under helger.

Du kommer vara behjälplig i brukarens dagliga livsföring och utgöra ett stöd för att stärka brukarens förmåga at leva ett självständigt liv.

Just nu söker vi en personlig assistent till en pojke som behöver mycket värme och struktur.

Bra handledning och spännande personlig utveckling i ett stöttande team väntar dig om du känner att det här är vad du skulle vilja göra över lite längre tid. Vi söker en varm, omvårdande person som är glad och har sinne för humor samt är beredd att ta ett stort eget ansvar. Du måste trivas med att arbeta tillsammans med övriga i personalgruppen. Det är viktigt att du känner igen dig i att du är en lugn och stresstålig person som kan bistå i att vända situationer som kan vara jobbiga, med glädje och värme, till något positivt. Vi ser helst att du inte är djurallergiker eller röker och inte heller är rädd för hästar.

Rekrytering kommer ske löpande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har personlig assistent eller omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskaper i autism och utvecklingsstörning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Brukarens delaktighet beaktas vid tillsättning. Vi ser såväl manlig som kvinnlig sökande. Körkort är önskvärt.

 Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/480
Kontakt
  • Alexander Karlsson Områdeschef, 0371-815 85
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2017-10-10
Sista ansökningsdag 2017-11-10

Terug naar vacatures