Socialförvaltningen, Funktionshinder och stöd, Daglig verksamhet

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med utflyttad verksamhet, d.v.s. du arbetar för individuell integrering på den öppna arbetsmarknaden. Att bibehålla, utveckla, stödja och regelbundet besöka de arbetsplatser som är etablerade. Det ingår också att uppsöka och ta kontakt med nya arbetsplatser utifrån brukarnas önskemål. Du ansvarar också för att anskaffa industriarbeten till daglig verksamhet och att administrera dessa. All dokumentation gällande brukarna inom utflyttad verksamhet är du ansvarig för. Du planerar långsiktigt beroende på individens behov, situation och utveckling genom att lägga upp arbetsprogram och schema för brukarna utifrån deras individuella behov samt genomföra uppföljning av dessa. Arbete i ordinarie daglig verksamhet förekommer också i större eller mindre omfattning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är önskvärt om du har högskoleutbildning inom pedagogik eller metodik och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer som har någon form av funktionsnedsättning. Vi söker en driven person som kan arbeta självständigt, är diplomatisk, har bra initiativförmåga samt god social kompetens att kunna möta individer i olika situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Erfarenhet krävs.

Körkort är ett krav.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/364
Kontakt
  • Marie Burghardt områdeschef, 0371-813 29
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2017-07-06
Sista ansökningsdag 2017-08-22

Zurück zu Stellenangeboten