Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

I Gislaveds kommun tänker vi nytt när det gäller chefstjänsterna i förskola och skola. Cheferna ska få möjlighet att fokusera på en verksamhet, i det här fallet förskola. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och vill arbeta som förskolechef i Anderstorp. Teamet består av 10 förskolechefer och leds av en teamchef.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som förskolechef har du ansvar för verksamheternas kvalitet, kompetens, arbetsmiljö och ekonomi. Som ledare har du ansvaret för att förskoleverksamheten utvecklas i enlighet med läroplanens och övriga styrdokuments mål och intentioner. Förskolorna har engagerad och framåtsträvande personal. Samtliga avdelningar och all personal har personliga lärplattor som stöd för barnens utveckling och lärande. Tillsammans med teamchefen och förskolecheferna i teamet leder och utvecklar du kommunens förskolor. I uppdraget ingår personalansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta som förskolechef och som aktivt vill jobba med att bibehålla och förbättra förskolornas kvalitet. Du har en god strategisk blick för verksamheten och har förmågan att åstadkomma konkreta resultat, följa upp och utvärdera samt se nästa steg i processen. Du som söker är relationsskapande, utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du har pedagogisk insikt med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du leder och motiverar andra och samordnar grupper genom att skapa engagemang och delaktighet. Du har även god samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har pedagogisk högskoleutbildning, gärna kombinerad med specialpedagog- eller processledarutbildning. Du är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Du är väl förtrogen med att driva systematiskt kvalitetsarbete. Du har humor och har en förmåga att sprida glädje och engagemang. Vi lägger stor vikt vid att din personliga lämplighet ska överensstämma med våra gemensamma värderingar.

Villkor

Anställningen gäller från och med 2018-09-01.Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/230
Kontakt
  • Helena Johannson, Teamchef förskola, 0371-81545, helena.johansson@edu.gislaved.se
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2018-04-11
Sista ansökningsdag 2018-05-06

返回职位空缺页面