Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Sörgårdens förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Parkgårdens förskola ligger belägen med en härlig utemiljö och med närhet till både natur, kultur och sportcenter. 

Förskola består av sex avdelningar, som är fördelade på två spår, Regndroppen och Solstrålen. Varje spår har en små-, mellan- och storbarnsgrupp. Vi arbetar i åldershomogena barngrupper, vilket innebär att det är samma ålder på barnen i de olika grupperna.

Vi har en gemensam verkstad/ateljé som heter Regnbågen. Där finns många olika material som barnen får pröva på. Vi har gemensam sångstund i verkstan varje vecka.

Arbetsuppgifter

Du har tillsammans med övriga i arbetslaget, fokus på hur undervisning, förhållningssätt och miljö på bästa sätt kan utmana barnen till att utforska och söka kunskap. Tillsammans utvecklar ni också verksamheten utifrån de styrdokument som finns och arbetar aktivt mot diskriminering. Genom att vara nyfikna på barnens intressen, tillvägagångssätt och lärprocesser fångar ni upp frågor, tankar och idéer som leder till korta eller långvariga projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnskötare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är idérik och har lätt för att samarbeta samtidigt som du, när det krävs, är självgående och kan fatta beslut på egen hand, ta initiativ och kommer med förslag till förbättringar. Är flexibilitet och har ett positivt förhållningssätt. Ditt intresse och engagemang för barnen och verksamheten är det som driver dig i ditt yrke. Meriterande är om du har planer på att utbilda dig till förskollärare


Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/224
Kontakt
  • Per Bernhardsson, 0371-815 67
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2018-04-11
Sista ansökningsdag 2018-05-11

返回职位空缺页面