Grundskola

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

I Reftele/Ås skolområde ingår Ängslyckans skola som är en F-6 skola med 68 elever belägen i Ås som ligger 9 km söder om Reftele. I området ingår också Ölmestadskolan som är en F-9 skola i Reftele med ca 280 elever. I vårt område jobbar vi med kort beslutsväg mellan rektor och pedagog. Vi arbetar i fina välhållna och välutrustade lokaler. Utemiljön är inbjudande och erbjuder stora möjligheter till aktivitet. Vi arbetar med lärplattor i ett en till en perspektiv ifrån F-9.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare inriktning fritidshem till vårt fritids på Ängslyckans skola i Ås då vår trotjänare sedan många år går vidare i nya utmaningar. Fritids har fina inne- och utemiljöer med tillgång till idrottssal i stor utsträckning. I närområdet finns vindskydd och grillplats vid Ås ängar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 180806.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ås
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/219
Kontakt
  • Per Stavås Rektor, 0371-235 31
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2018-04-10
Sista ansökningsdag 2018-04-30

返回职位空缺页面