Barn- och utbildningsförvaltningen, Förskola, Gullvivans förskoleområde

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Trastgårdens förskola ligger i centrala Gislaved med två avdelningar, Humlan och Fjärilen. På Humlan går de yngre barnen och på Fjärilen de äldre. Förskolan ligger nära skog och har en härlig stor gård.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att tillaga och servera goda, varierande och näringsrika måltider på ett tilltalande sätt där barnen är dina kunder. Vi lägger stor vikt vid att du förutom kock sysslorna också har ett intresse för barn, barns hälsa och vill utveckla verksamheten i en hälsosam riktning. Samarbets- och kommunikationsförmåga samt flexibilitet är viktiga egenskaper hos den vi söker.

Vårt mål är att använda ekologiska råvaror i hög utsträckning samt så långt som möjligt laga maten från grunden.

Vi söker dig som kan prioritera och arbeta självständigt med förmåga att strukturera ditt arbete. Du håller rent och snyggt omkring dig. Du ser vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Vi förväntar oss att du har ett trevligt, vänligt och professionellt bemötande.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för tillagning av frukost, lunch, mellanmål, planering av matsedel, ansvar för kökets budget, beställningar och vanligt förekommande sysslor i kök samt dokumentation av egenkontroll. Städning av kök ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Hotell/restaurang alt Storköksutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Goda kunskaper i livsmedelshygien.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning 65-100%

Polisregisterutdrag krävs innan anställning.Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 65-100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/207
Kontakt
  • Emma Gunnarsson, 0371-810 00
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-810 00
Publicerat 2018-04-05
Sista ansökningsdag 2018-05-05

返回职位空缺页面